Klubnyheder

Målmandstræner forlænger i TalentCenter Sydsjælland

22. juni 2017, 14.53


Fra den kommende sæson har TalentCenter Sydsjælland i bestræbelserne på, at optimere miljøet skruet på investeringen, hvor vi nu kan præsenterer endnu en forlængelse til setuppet.

Det er enormt glædeligt at Dan og TalentCenter Sydsjælland har forlænget kontrakten, således den løber flere år i fremtiden. Dan Petersen får titlen: Chefmålmandstræner.

Dan har med sin erfaring som tidligere målmand og ejer af Keepers Development & Coaching en kæmpe erfaring og ballast for træningen af målmænd.

Dan har i samarbejde med holdtrænerne løftet specifikdelen for målmændene til nye højder. Det sker blandt andet ved konstant høje krav, optagelse af alle kampe, løbende samtaler og videoanalyse.

Med forlængelsen sikre vi os samtidig forsat at have en tråd igennem hele specifiktræningen af målmændene da Dan varetager målmændene fra U12 til 2. Division.

Foruden forlængelsen med Dan, forventes der at blive præsenteret endnu en målmandstræner til setuppet i den nærmeste fremtid, da vi hele tiden ønsker at øge vores specifikdel.

Dan gennemførte i foråret DBUs scoutuddannelse og er foruden denne også i besiddelse af en B-Licens og M2-Licens.

Det er derfor en ekstrem kapacitet TalentCenter Sydsjælland har fastholdt og forlænget med.


Klubnyheder