Klubnyheder

Kunstbaneprojektet kører efter planen

23. august 2017, 09.56


Som I alle formentlig ved selvsyn bemærker, så er der fuld fart på anlæggelsen af vores kommende kunstbane. Jeg har netop været til det andet byggemøde, og der er stor optimisme. Alt kører efter planen.


I øjeblikket tages stilling til opstregning mv. på banen og på ekstraarealet bag kunstbanen. Hvis alt går, som vi forventer, så er der noget at glæde sig til.


Løbebaner med længder på 20 og 60 meter, samt ringe og stiger indtegnet i græsset på ekstraarealet, giver ”vores” kunstbane mange ekstra brugsmuligheder i den daglige træning og sikrer samtidig vores store ønske om, at give vores medlemmer de bedste og mest optimale træningsmuligheder. Men der er ikke noget endeligt herom endnu. Det er et ønske, men det afhænger bl.a. af økonomien og de muligheder, der nu engang er.


Status for anlæggelsen af kunstbanen er den, at tidsplanen foreløbig holder, og at vi derfor forventer at have afleveringsforretning mandag den 2. oktober 2017.


Det forventes således også, at den officielle indvielse sker fredag den 6. oktober 2017 klokken 16.00. Så reserver denne dag med et ”X” i kalenderen fra klokken 16.00, og tag hele familien med til indvielse. Mere herom følger ved opslag på hjemmeside og Facebook.


I dag, onsdag den 23. august 2017, er entreprenørerne gået i gang med at hæve lysmasterne. I næste uge forventes det, at hegn mv. leveres og påbegyndes opsat. Bundopbygningen er tæt på at være afsluttet.


Fra den 15. september 2017, påbegyndes etableringen af selve kunstgræsset. Og når den dag oprinder, så er vi meget tæt på målet.


Lad mig her udtrykke min og den øvrige bestyrelses store taknemmelighed til alle for den store forståelse, der bliver udvist i relation til de gener, anlæggelsen af kunstbanen har medført, og vil medføre i resten af anlægsperioden. Vi har måttet flytte træning til Nygaardsvej, nogle må træne på mindre arealer osv. ALLE har udvist stor vilje og engagement i bestræbelserne på, at få det hele til at lykkedes. Det er klubånd og sammenhold. TAK!


Jeg glæder mig RIGTIG meget, til banen er færdig. Jeg håber, at I alle glæder jer ligeså meget.


Har I spørgsmål, ris eller ros mv., så skriv til mig på CW@NIFFODBOLD.DK


Christian M. Wennicke

Formand

NIF Fodbold

Klubnyheder