Klubnyheder

​800 fodboldbørn var i Næstved til Jyske 3-bold i Harboe Storhallen

5. oktober 2017, 14.47

800 fodboldbørn var i Næstved til Jyske 3-bold i Harboe Storhallen

Nøj, der var fart på i Søndags i Næstved, hvor masser af små ben, søskende, forældre og bedsteforældre var med til at gøre Jyske 3 Bold stævnet til en uforglemmelig oplevelse. Der var jubel på alle 13 baner i Harboe Hallen på Nygårdsvej.


Næstved IF fodbold var vært ved stævnet, hvor 200 U5-U9 hold var tilmeldt. De store tanker bag det lille spil er at der spilles 3 mod 3 på banerne, der er enkel regler, og fokus er på boldglæde frem for resultater. Der blev overrakt medaljer til alle spillere, efterhånden som puljerne blev spillet færdig. Jyske 3 bold startede i 2005, og har siden været en stor succes.


Stævnet afvikles i samarbejde med værtsklubben, de danske lokal unioner samt Jyske Bank. Hold fra store dele af Sjælland var repræsenteret, og endda fra Fyn. Dagen var opdelt i 4 turneringer a 2 timer. De yngste startede fra 10-12, og de ældste tilmeldte hold sluttede af 16-18.


Hele 3 Bold ”byen” stod klar søndag formiddag da de første spændte spillere dukkede op ved halv 10. tiden, takket være mange frivillige fra Næstved IF fodbold.


Udover at spille og se på fodbold var der mulighed for at få en tatovering (ikke ægte), og/eller en kop kaffe hos Jyske Bank. Næstved IF fodbold havde sørget for der var mulighed for at købe frugt, mad og drikke under hele stævnet.


DBU Sjælland stod for at programmet blev fulgt i løbet af dagen, og fløjtede kampene i gang og af.


En skøn fodbolddag, takket være mange friske fodboldspillere, deres forældre, trænere, samt Næstved IF fodbold og Jyske Bank

Klubnyheder