Klubnyheder

Næstved IF Fodbold - Hjælp til koncerter

21. maj 2021, 11.03

Kære alle!

 

NIF Fodbold kan tjene penge ved at stille med hjælpere til disse koncerter. Penge, som klubben har hårdt brug for. Det er rigtig vanskeligt at skaffe sponsorer mv., og derfor må vi søge andre muligheder. En af disse muligheder er at hjælpe til ved diverse arrangementer.

 

I kan allerede nu tilmelde jer som hjælpere til koncerter helt frem til og med november 2019. Oversigten vil løbende blive tilpasset i takt med, at der offentliggøres koncerter i Arena Næstved.  


I den vedhæftede oversigt finder I alle de koncerter, der er planlagt i Arena
Næstved frem til og med november 2019.

 

Tilmelding som hjælper sker således:

 

1)    Kig i oversigten med koncerter mv.

2)    Find den eller de koncerter, hvor du har mulighed for at hjælpe (bemærk, der er 2 sider i oversigten).

3)    Vælg den eller de vagter, du ønsker

4)    Send din tilmelding til CMW@BEIERHOLM.DK

 

Det er i oversigten angivet, om det er fysisk arbejde eller ikke, ligesom der er angivet en aldersgrænse. Kender I andre, der vil hjælpe, så lad budskabet sive. Alle er velkomne.

 

Når du har sendt din tilmelding med den eller de ønskede vagter, modtager du en bekræftelse på din tilmelding, så du ved, at du har fået den eller de vagter, du ønsker. 

 

Vi håber, at I alle vil prioritere at hjælpe til ved disse koncerter. Klubben har brug for jeres hjælp til at opretholde de nødvendige indtægter.

 

Det forventes på ingen måde, at man hjælper til ved hver eneste koncert. Kan vi hver især bidrage med blot en vagt pr. år (naturligvis meget gerne med flere J), så er vi mere end rigeligt med mennesker til at udfylde alle pladserne.

 

I må meget gerne, når I kigger på hvilken eller hvilke vagter, I vil tage, overveje, om I har mulighed for at tage den sene vagt (BLÅ LOAD OUT). Det er en kort vagt, men grundet tidspunktet er denne vagt altid vanskelig at få besat. Hvis I på nogen måde kan få det til at gå op, så vil vi sætte enorm pris herpå.

 

Det er vigtigt at fortælle, at de tider, der er angivet på vagtplanen i oversigten, er de tider, som afgrænser vagten. Det vil sige, at når tiden på vagten er gået, så er I ”frie” til at gå hjem. Det kan være, at I bliver spurgt, hvis det er nødvendigt, om I vil blive lidt længere, MEN, det er IKKE noget, I er forpligtede til på nogen måde.

 

Med dette tiltag er vi således ude i rigtig god tid, og vi håber derfor, at det betyder, at rigtig mange af jer har mulighed for at få det til at passe ind i en i forvejen travl kalender.        

 

På forhånd tak.

 


 

Koncertkalender august 2018 sæson 2018 2019 PDF.pdf

NIF Fodbold

Klubnyheder