Klubnyheder

Samtræning mellem Næstved IF & Ringsted IF

16. december 2018, 20.19I torsdags havde Næstved IF fint besøg fra Ringsted IF, som havde sendt 12 dygtige spillere ned fra deres U11 og U12 årgang og trænede med i Næstved, som ligeledes havde 12 spillere med fra U11 og U12 årgangen.


Vi havde derudover fornemt besøg fra Brøndby IF, hvor Christian Larsen stod for dagens træning.


”Det var en fed oplevelse for mig med 24 drenge, som strålede af spilleglæde og stor træningsparathed gennem hele træningen. En træning i højt tempo og drengene var gode til at byde ind undervejes med både skarpe refleksioner og lækre deltaljer”


Træningen havde et teknisk udgangspunkt, hvor der blev arbejdede med de tekniske og kreative ting hos spillerne. Til træningen deltog også vores U+ træner Lars Skaaning og vores netværksansvarlig og U15 talenttræner Nikolaj Nielsen, som havde følgende at sige: 


”Fantastisk at få Christian på besøg, og være med til en træning med ham. Derudover skal alle spillerne have kæmpe ros for, at være så træningsparate og veloplagte en kold december dag. Det var fantastisk at se! Alle spillerne trænede med et smil på læben, som gør det sjovt at være træner i december måned. Jeg ser frem til flere samtræninger mellem Næstved IF og Ringsted IF”


Det er ikke kun i Næstved IF vi var meget glade for træningen. I Ringsted IF kom man også hjem med en meget positiv oplevelse. Ringsted IF’s ungdomsformand, Jesper Lemmike var nede og se træningen: 


”Ringsted IF synes det var et rigtig godt set up. Med gode øvelser, høj intensitet og meget engagerede spillere fra begge klubber. Alt i alt en stor succes på baggrund af en god samarbejdsaftale med Næstved IF og TalentCenter Sydsjælland. En god og lærerig oplevelse for drengene, som vi efter aftale gentager i 2019”


Klubnyheder