Klubnyheder

Sydbank forsætter som Hovedsponsor

5. maj 2019, 07.57

Sydbank, Næstved IF Fodbolds hovedsponsor

 

Vi er meget stolte af at kunne præsentere nyheden om, at vores mangeårige hovedsponsor, Sydbank, fortsætter som klubbens hovedsponsor.

 

Mandag den 29. april 2019 mødtes Privatdirektør i Sydbank, Torben Nøhr Glud, Afdelingsleder i Sydbank, Henrik Skovly og Formand for Næstved IF Fodbold, Christian Wennicke på Rolighedsvej 25, hvor hovedsponsoraftalen for 2019 blev underskrevet.

 

”Vi er meget, meget ydmyge, stolte, taknemmelige og glade for vores samarbejde med vores hovedsponsor, Sydbank. Sydbank har trofast støttet op om vores klub, vores ungdomsarbejde og vores medlemmer i mange, mange år”, udtaler formand Christian Wennicke, og fortsætter: ”Sydbanks engagement gør en enorm forskel for vores klub, der kommer alle vores medlemmer til stor glæde og gavn. Det er for os som klub meget givende og udviklende, at have en hovedsponsor, der også fungerer som samarbejdspartner. Sydbank udviser meget stor interesse for det enorme arbejde, der hver dag udføres i vores klub af alle vores frivillige, og vi har løbende møder, hvor samarbejdet evalueres og udvikles”, afslutter formand Christian Wennicke.

 

Husk at støtte op om vores sponsorer – de støtter os!Klubnyheder