Klubnyheder

OPDATERING PÅ AFVIKLING AF DBU FODBOLDSKOLE I ÅR

26. april 2020, 15.07

Hej alle sammen.

Der er naturligvis en masse spørgsmål om afviklingen af årets DBU Fodboldskole på grund af corona-krisen. 

Vi vil gerne indlede med at sige, at vi i samarbejde med DBU arbejder benhårdt efter at gennemføre årets fodboldskole. Det er både målet og håbet, så vi i uge 30 kan se alle jer glade fodboldglade børn lege med læderkuglen på grønsværen.

Vi er i en virkelig alvorlig tid, og hvis fodboldskolen skal blive til noget, så skal vi alle tro på det og arbejde hårdt for det. Det koster dig ikke noget at hjælpe med at øge sandsynligheden for, at fodboldskolen bliver afviklet. Hvis du har købt eller køber billet, får du nemlig dine penge retur, hvis fodboldskolen aflyses. Du kan sikre din plads på vores fodboldskole lige her: https://fodboldskole.dbu.dk/for-deltagere/find-din-fodboldskole/

DBU har siden corona-krisens start i marts fulgt myndighedernes anbefalinger på alle områder og har fra starten understreget, at folkesundhed kommer før fodbold… også selv om vi alle elsker og savner fodbold. Derfor er sundheden også vigtigere end afviklingen af fodboldskolen, og vi vil kun afholde årets fodboldskole, hvis det ikke overskrider myndighedernes anbefalinger og regler.

Myndighederne har tidligere meldt ud, at der er forbud mod større forsamlinger frem til den 1. september 2020. Tirsdag den 21. april meldte myndighederne ud, at grænsen for større forsamlinger går ved 500 deltagere, hvilket som udgangspunkt er positivt for afvikling af sommerens fodboldskoler. Dog vil myndighederne løbende vurdere og justere grænsen for, hvor mange mennesker, man må forsamle sig, som det hedder. Dermed kan vi og DBU fortsat ikke være sikre på anbefalingerne og deres betydning endnu.

Beslutning senest i midten af maj

Som nævnt tidligere er håbet og målet at gennemføre fodboldskolerne som planlagt, men selvfølgelig kun hvis det er muligt og forsvarligt i forhold til myndighedernes anbefalinger. Vi og DBU arbejder med flere forskellige scenarier og tager situationen meget seriøst. I og rigtig mange andre mennesker og naturligvis fodboldglade børn vil blive påvirket på den ene eller anden måde, og derfor bliver der ikke taget en forhastet beslutning om at afvikle eller ej.

DBU forventer at tage beslutningen senest midt i maj, hvilket du kan læse mere om her: https://www.dbu.dk/nyheder/2020/april/beslutning-om-fodboldskoler-kommer-senest-i-maj/

Vigtig praktisk info

Hvis resultatet bliver, at vores fodboldskole bliver aflyst, vil I billetkøbere få den fulde billetpris refunderet. Samtidig vil I få direkte besked på mail om, hvordan pengene refunderes.

Du kan løbende holde dig opdateret og få seneste nyt om DBU Fodboldskole på Facebook (https://www.facebook.com/dbufodboldskole/) og læse mere på DBU Fodboldskole’s hjemmeside (https://fodboldskole.dbu.dk/).

Vi håber snart at have klarhed og vil naturligvis give jer besked med det samme. Vi håber på en dejlig sommer med en masse glade fodboldbørn på DBU Fodboldskole.

Grønne fodboldshilsner fra

Morten (trænerleder) og Allan (skoleleder)


Klubnyheder