Klubnyheder

Nedlukningen er forlænget frem til d. 28. februar

2. februar 2021, 19.02

Bestyrelsen har besluttet, at nedlukningen af klubben fortsætter frem til og med den 28. februar 2021.

 

Under forudsætning af, at situationen omkring Coronaudviklingen fortsat går i positiv retning, vil klubben fra og med den 1. marts 2021 igen være åben for træning. Naturligvis under forudsætning af overholdelse af de til den tid gældende retningslinjer og restriktioner.

 

Klubhus og omklædningsfaciliteter vil fortsat være lukket, og en åbning af klubben den 1. marts 2021 betyder således, at omklædning, bad mv. skal ske hjemme.

 

Sportsligt Udvalg udarbejder en plan for hvordan træningen afvikles fra og med den 1. marts 2021, samt kriterierne herfor. Denne plan vil tilgodese alle hold og årgange, så ”sol og  vind”, for så vidt angår træningstider, deles ligeligt og retfærdigt, så alle kommer i gang. Det må således forventes, at der ikke kan startes op med fuldt træningsprogram, og det må forventes, at der kun kan trænes i mindre grupper.

 

Vi nærmer os igen de lyse tider. Det betyder, at vi nærmer os tiden, hvor vi atter kan træne på græs. Det er forventningen, at træning på græs kan ske senest medio april, hvilket betyder, at der åbnes op for mange flere træningsmuligheder og træningstider – også selv om der fortsat vil gælde restriktioner og retningslinjer.

 

Bestyrelsen vil gerne udtrykke meget stor taknemmelighed over den måde, som alle har bakket op om vores klub i denne svære og vanskelige tid. Det har ikke været sjovt for nogen. Men det har været nødvendigt. Det er derfor håbet og ønsket, at vi alle nu langt om længe kan se enden på Coronaspøgelset, der i al, al for lang tid har hjemsøgt os alle.

 

Tak!

 

Bestyrelsen

 

Klubnyheder